Ultimate anti-age/relaxbehandeling Esthemax

Een mooie anti-aging behandeling met het Esthemax Hydrojelly masker, de trend onder de maskers uit Amerika.

Esthemax Hydrojelly Mask
De Esthemax Hydrojelly maskers zijn de nieuwe generatie peel-off maskers omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst. Het zijn minerale zouten die onze cellen energie geven. We hebben een groot assortiment aan Hydrojelly maskers en voor iedere huidconditie of huidprobleem is er een masker. In combinatie met collageen lichttherapie krijgt jouw huid een super boost. Met deze behandeling gaat jouw huid er frisser en mooier uit zien.

Voor wie is deze behandeling geschikt
Deze behandeling is geschikt voor iedereen die toe is aan een stukje ontspanning en die wil werken op anti-aging.en zijn of haar huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden. We passen het masker aan op jouw huidconditie of huidprobleem. Tijdens het masker wordt jouw hoofdhuid gemasseerd.

Esthemax Enzyme Peel
De behandeling starten we met het Esthemax Enzyme Peel. Dit is een poeder peeling op basis van papaya enzymen. Het geeft de huid een zachte maar intensieve peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Deze peeling is geschikt voor alle huiden, zelfs voor de meest gevoelige huid. De peeling tovert je mooie, nieuwe huid tevoorschijn en de huid zal zacht en glad aanvoelen.

Collageen lichttherapie
De collageen lamp zet de huidcellen aan het werk. Het stimuleert o.a. de aanmaak van je collageen.

Behandeling 85,00