Make up die perfect blijft onder alle omstandigheden

Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien voor een langere periode. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden.

Anders dan bij een tatoeage, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie 1 tot 3 jaar mooi. Daarna kunt u de Permanente make-up laten opfrissen!

Door de wenkbrauwen en ogen meer accent te geven wordt het gezicht sprekender waardoor u altijd een verzorgd uiterlijk heeft.

specialisaties:

• Hairstrokes
• Eyeliner
• PMU voor chemotherapie
• PMU bij alopecia
• Schaduwtechniek voor een natuurlijke opvulling van de wenkbrauwen
• Correcties van verkeerd gezette pmu

Intakegesprek

Ik adviseer u in een intakegesprek welke vorm en kleur het beste bij u gezicht, huid en haarkleur past. In mijn portfolio kunt u voorbeelden van mijn werk zien.

De behandeling

Ik doe alle nieuwe pigmentaties in twee sessies. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met emla crème begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Emla crème kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. De wenkbrauwen kunt u een kwartier van tevoren insmeren. De ogen verdoof ik in de salon.

Nazorginstructie

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt na verzorgingsproducten voor thuis. Tevens dient u de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

Door jarenlange ervaring in het zetten van pmu bent u verzekerd van een deskundig advies. Er wordt gewerkt gewerkt volgens de verplicht gestelde GGD hygiëne eisen van het LCHV.

Permanente make-up Wenkbrauwen

Hair strokes

Hairstroke geeft het effect van natuurlijk ogende wenkbrauwen. Bij deze techniek worden hele fijne haartjes getekend. Het lijkt net op de structuur van u eigen wenkbrauwen. Haast niet van echt te onderscheiden.

Behandeling €495,00

Microblading Phibrows

Bij deze methode maak ik hairstrokes met een heel fijn mesje en wordt er pigment aangebracht tussen de natuurlijke wenkbrauw. De wenkbrauw krijgt direct een natuurlijk en voller aanzicht. Het mooie aan deze techniek is dat het net uw eigen haartjes zijn!

Bij Microblading zijn de lijntjes namelijk fijn en dun. Het effect is heel natuurlijk en blijft lang zichtbaar: meestal begint de kleur pas na één jaar te vervagen. Met één behandeling inclusief  een nabehandeling kun je dus minstens een jaar vooruit.

Behandeling €495,00

Powderbrows

Met deze methode word er een schaduw achter uw eigen wenkbrauw gezet. Deze techniek geeft wel een compacter effect. Het is vergelijkbaar met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder heeft aangebracht.

Behandeling €495,00

Opfrissen wenkbrauwen

Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.

Permanente make-up ogen

Infraliner

De infraliner is de meest natuurlijke variant van alle eyeliners. Met deze techniek word er alleen pigment aan gebracht tussen de wimpers. Dit geeft het effect alsof u een vollere wimper aanzet heeft.

Eyeliner

Bij de eyeliner word er een heel strak lijntje getrokken die net wat meer effect geeft als de infraliner. Als u zelf al volle wimpers heeft, is de eyeliner een absolute aanrader.

Opfrissen eyeliner

Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.

Niet meer te corrigeren?

Indien u Permanente Make-up heeft die niet naar uw zin is, of veel te donker is uitgevallen is er veel mogelijk met kleurcorrecties. Echter, er zijn gevallen waarbij wij ik u adviseer het te laten verwijderen met laser. Ecuri Cosmetics is hierin gespecialiseerd.