Hey Beautyful...

Hey Beautyful...

Bij Mooi bij Kim vindt u exclusieve hoogwaardige gezichtsbehandelingen die volledig afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen en de behoefte van uw huid. Maak kennis met vooraanstaande merken zoals Decaar, Alpha-H en KRX.

Onze gespecialiseerde huidverbeterende behandelingen zijn effectief bij huidverslapping, veroudering, pigmentvlekken en acné. Kortom een algemene huidverbetering

Let’s meet…

Maak een afspraak voor uw favoriete schoonheidsbehandeling en kom langs in onze mooie sfeervolle salon in Zwaag. Graag tot dan!

Gezichtsbehandelingen

Anti-age behandelingen

Anti-age relaxbehandeling

Tijdens deze behandeling worden er verschillende technieken gebruikt, aangepast aan uw huid. Onder andere ultra sound en collageen lichttherapie. Inclusief uitgebreide gezichtsmassage en luxe masker.

Behandeling 75.00

Ultimate anti-age/relaxbehandeling Esthemax

Esthemax Hydrojelly Mask
Een mooie anti-aging behandeling met het Esthemax Hydrojelly masker, de trend onder de maskers uit Amerika. De maskers zijn de nieuwe generatie peel-off maskers omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Elektrolyten zijn minerale zouten die onze cellen energie geven. Voor iedere huidconditie of huidprobleem is er een Hydrojelly masker. In combinatie met collageen lichttherapie krijgt jouw huid een super boost.

Voor wie is deze behandeling geschikt
Deze behandeling is geschikt voor iedereen die toe is aan een stukje ontspanning en die wil werken op anti-aging.en zijn of haar huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden.

Esthemax Enzyme Peel
De behandeling starten we met het Esthemax Enzyme Peel. Dit is een poeder peeling op basis van papaya enzymen. Het geeft de huid een zachte maar intensieve peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Deze peeling is geschikt voor alle huidsoorten, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Collageen lichttherapie
De collageen lamp zet de huidcellen aan het werk. Het stimuleert o.a. de aanmaak van je collageen.

Behandeling 85,00

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje verwijderd worden.

Het is een manuele exfoliating techniek die direct voor een zachte, soepele en gladde huid zorgt.

Wat doet Dermaplaning?

✓ verwijdert dode huidcellen
✓ verwijdert donsharen
✓ vermindert fijne lijntjes
✓ bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
✓ bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
✓ geeft de huid een GLOW

 

Behandeling 80,00

Bindweefsel behandeling

Bij de Bindweefselboost wordt de huidstructuur verbetert. Het is een stevige manuele massage die de celvernieuwing activeert.Hierdoor raakt je huid goed doorbloed en krijgt een jonger aanzien. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware een topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen.

Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de cremes die u gebruikt. De huid gaat er jonger en stralend uitzien!

Deze behandeling is geschikt voor:

✓ een verslapte huid
✓ fijne lijntjes
✓ acne littekens
✓ slecht doorbloedde huid,
✓ vale huid.

Behandeling 80,00

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht, en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen door middel van een diamantkop. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert maar ook de collageenproductie stimuleert. De huid wordt hierdoor strakker en zachter.
De behandeling is geschikt voor een vermoeide en matte huid, verstopte porien, vergrote porien, comdeonen, milia en acne, fijne lijntjes, verouderde huid, acne littekens, pigmentvlekken rokershuid, futloze huid,de door zon beschadigde
huid en vlekkerige huid.

Behandeling 95,00

DÉCAAR hot peptide behandeling

De hot peptide behandeling is een schoonheidsbehandeling die volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft.

Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De behandeling kan in sterkte worden aangepast, waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

Behandeling 87,50

Peelingen

Bij een peeling wordt de opperhuid geëxfolieerd en worden de dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid zich snel weer gaat vernieuwen. Een peeling is zeer geschikt om huidproblemen te behandelen, omdat deze de huid dieper aanpakt dan een ‘gewone’ gezichtsbehandeling.

Voor wie?

Een peeling is geschikt voor elke huid. Door de verschillende producten en ingrediënten is er altijd wel een passende peeling. Vooral bij acne, pigmentvlekken of littekens (vaak veroorzaakt door acne) in het gezicht, is een peeling zeer effectief. Maar ook voor rosacea of een zeer gevoelige huid.

Wanneer kies je voor een kuur?

Een peelingkuur kan worden ingezet als je gericht wilt werken aan bepaalde huidproblemen. De tijd tussen de behandelingen is 2 tot 3 weken en de peelings wordt op basis van jouw huid gekozen. De hoeveelheid peelings die nodig is om een huidprobleem aan te pakken is afhankelijk van de soort en ernst van het huidprobleem.

Alpha-H CHA peel behandeling

Deze behandeling is specifiek ontworpen om fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie aan te pakken, met behulp van een krachtige peeling.

Een krachtige peeling op basis van 50% meervoudige zuren, 30% glycolzuur,18% salicylzuul, 2% melkzuur. Behandeling gericht op de aanpak van lijntjes en rimpels en hyperpigmentatie. Een zeer sterke peeling.

Geschikt voor:

✓ Moeilijk te behandelen pigment
✓ Diepe rimpels/ huidveroudering
✓ Elastose (verslapping)
✓ (Acne)littekens
✓ Zonschade

Behandeling 90,00
Kuur (3 behandelingen) 235,00

 

Alpha-H precision peel

Deze peeling is ontwikkeld om diepere lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, vergrote poriën en overmatige talgproductie doelgericht aan te pakken. Het kan zowel als individuele behandeling worden toegepast als in kuurvorm.

Een Krachtige peeling op basis van 20% salicylzuur, 10% amandelzuur, 10% melkzuur. Peeling gericht op de aanpak van diepere lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, grove poriën en een hoge talgproductie.

Geschikt voor:

✓ Verminderen en/of vervagen van rimpels
✓ Beschadigingen door zonlicht
✓ Acne
✓ Littekens,
✓ Oppervlakkige pigmentatie problemen
✓ Frissere, egalere, gepigmenteerde huid

Behandeling 90,00
Kuur (3 behandelingen) 235,00

DECAAR Algenpeeling

De DECAAR Algen peeling is een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

De Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon (hiermee wordt er uit onderliggende lagen zuurstof aangetrokken). De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose.

Geschikt voor:

✓ Rimpels en lijnen
✓ Acne & de vette huid
✓ Droge huid
✓ Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
✓ Couperose
✓ Rosacea
✓ Littekens
✓ Grove poriën.

Behandeling 90,00
Kuur (3 behandelingen) 235,00

DÉCAAR Deep Phyto peeling

De Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Geschikt voor:

✓ Door de zon beschadigde huid
✓ Oppervlakkige pigmentvlekken
✓ Rimpels en lijnen
✓ Rokershuid
✓ Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans
✓ Acne & (acne) littekens

Behandeling 90,00
Kuur (3 behandelingen) 235,00

Alpha-H Pro X Peel

Een Krachtige peeling op basis van 30% glycolzuur, hyaluronzuur en botanische extracten. Dit heeft een verjongend effect op een rijpe en verslapte huid. De hyaluronzuur en botanische extracten worden diep  in de huid gebracht door het glycolzuur. De huid blijft langdurig gehydrateerd door het hyaluronzuur en gekalmeerd door de botanische extracten. Een echte oppepper!

Geschikt voor

✓ Verminderen en/of vervagen van rimpels
✓ Acne
✓ Littekens
✓ Pigmentatie problemen
✓ Opfrissen van de huid
✓ Versnelde vorm van huidvernieuwing.

Behandeling 90,00
Kuur (3 behandelingen) 235,00

Huidverbeterende behandelingen

Microneedling behandeling

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen – om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie

Deze behandeling werkt op:

✓ huidveroudering
✓ littekens
✓ pigmentvlekken
✓ striae
✓ grove poriën
✓ doffe huid

Microneedling is ook een goede aanvulling na een chirurgische ingreep, voor het verminderen en verzachten van littekens na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, facelift.

Een vergoeding van de verzekering is mogelijk, kijk hier voor de voorwaarden.

Behandeling 95,00

Be Lifted Plasma: Transformeer met plasma spots naar een stralende huid

Met de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits gegenereerd, waardoor de huid verdampt en minimaliseert, resulterend in plasma spots. Deze spots vormen oppervlakkige korstjes die binnen 5 dagen verdwijnen, waardoor een vernieuwde huid zichtbaar wordt. Deze behandeling stimuleert tevens fibroblasten voor een liftend effect.

Het Be Lifted Plasma apparaat stimuleert collageenproductie, wat leidt tot versteviging en lifting van de behandelde zone en omliggende huid. Resultaten zijn merkbaar na één tot drie sessies, afhankelijk van huidconditie en verslapping. Voorheen onbereikbare resultaten zijn nu mogelijk dankzij Be Lifted Plasma.

Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar, en kan worden verbeterd met plasma onderhoudsbehandelingen of geschikte huidverzorging. Behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden voor optimaal resultaat. Welkom in de wereld van Be Lifted Plasma!

Prijslijst Plasma lift

Huidverstrakking Per sessie

Verwijderen fibromen  v.a. 50,-
Verwijderen pigmentvlekken/ouderdomsvlekken  v.a. 100,-
Bovenoogleden  v.a. 350,-
Onderoogleden  350,-
Kraaienpootjes  300,-
Rimpels bovenlip  v.a 300,-
neuslippenplooi  300,-
Rimpels wangen  v.a. 450,-

KRX Carboxy CO2 behandeling

Carboxy CO2 behandeling  is een facial dat helemaal “hot” is in Nederland. De Carboxy CO2 facial zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen een half uur ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan.

 

Wat doet Carboxy CO2 behandeling

Zodra CO2 (koolstofdioxide) wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstoftoevoer is essentieel voor de celstofwisseling. Het is o.a. een krachtige anti-aging behandeling.

Resultaat van deze behandling:

✓ Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
✓ Normaliseert de vochtbalans.
✓ Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
✓ Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
✓ Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
✓ Helpt bij de bloedcirculatie.
✓ Activeert het herstel van de epidermale cellen.
✓ Vermindert roodheid en ontsteking.

Voor welke indicaties is deze behandeling geschikt?

✓ Rimpels en lijnen
✓ Acne & de vette huid
✓ Droge huid
✓ Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
✓ Couperose
✓ Rosacea
✓ Grove poriën

Behandeling 90,00

KRX Ultra V liftbehandeling

Het KRX Ultra V-Tox Higher Power Masker van Krx Aesthetics is een revolutionair product dat speciaal is ontworpen voor het verstevigen, liften en laten stralen van de huid, terwijl het fijne lijntjes aanpakt. Dit masker zuivert en verkleint de poriën, terwijl het dode huidcellen verwijdert voor een jeugdige, frisse uitstraling.

Dankzij een krachtige combinatie van 6 soorten collageen, 11 peptiden, 10 fruitextracten, niacinamide (Vitamine-B3) en bioflavonoïden wordt de huid intensief gevoed en verjongd.

Dit product is geschikt voor normale huidtypen met onregelmatigheden, een gebrek aan collageen, rimpels en een verslapte huid. Bovendien is het vrij van alcohol, parabenen, geur en kunstmatige kleurstoffen.

Behandeling 95,00

Acné behandeling

Bij deze facial staat het behandelen van de aanwezige acne centraal. De huid krijgt een intensieve reiniging, peeling, verwijderen van huidonzuiverheden. Ontstekingen worden eventueel met hoogprequent aangepakt. We sluiten de behandeling af met een ampul en lichttherapie.

Behandeling v.a. 60,00

Pijnloos rimpels opvullen zonder naalden

Collageen draden zijn de nieuwste beautytrend, overkomen waaien vanuit Azië en nu eindelijk beschikbaar in Nederland. Een baanbrekende technologie waarbij collageen draden worden aangebracht in een rimpel, pijnloos en zonder naalden! De resultaten van deze nieuwe techniek zijn fantastisch: rimpels worden opgevuld en zijn minder diep.

Wat zijn collageen draden?

Collageen draden, ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen. De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten.

Hoe werken collageen draden?

Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.

Veel vrouwen (én mannen) willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen. Dan is deze techniek zeer geschikt! Na de eerste behandeling zijn fijne lijntjes en rimpels al vermindert. De huid ziet er merkbaar steviger uit, rimpels zijn minder diep en de huid heeft meer volume.

Resultaten van collageen draden

✓ Natuurlijke rimpel opvulling
✓ Activeert de cel-vernieuwing
✓ Versterkt de huid barrière
✓ Stimuleert de collageen aanmaak
✓ Helpt lijntjes te verminderen
✓ Liftend en verstrakkend effect
✓ Gehydrateerde, jeugdige uitstraling

Voordelen

✓ Toepasbaar voor alle huidtypes
✓ Zonder naalden rimpels opvullen
✓ Geen bijwerkingen
✓ Pijnloos en zonder downtime

Collageen draden behandeling

De behandeling met collageen draden is volledig pijnloos

Na het reinigen en een lichte peeling gaat we met de dermapen of na dermaplaining  de huid voorbereiden. Hierdoor worden talg en dode huidcellen verwijdert en worden de huidkanalen geopend. Vervolgens brengen wij de draden of treatfill serum aan in de rimpels. De draden worden door middel van een serum via de huidkanalen opgenomen in de huid. In de huid zorgen de ingrediënten in de draden voor collageenstimulatie. Hierdoor worden de rimpels van binnenuit opgevuld en worden rimpels vermindert.

De behandeling sluiten we af onder de collageen-lamp, om de resultaten van deze collageen behandeling te optimaliseren. Afhankelijk van de conditie van de huid kan er ook nog een combinatie gemaakt worden met Carboxi therapie en de pheel lift

Deze behandeling heeft voor het optimale resultaat 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 10-14 dagen. Het resultaat blijft 8 tot 18 maanden zichtbaar, afhankelijk van het onderhoud en levensstijl

Behandeling vanaf 100,00

Camouflage behandelingen

Camouflage behandeling

Last van pigment- of wijnvlekken? Last van acne littekens? Of gewoon last van oneffenheden? Dan is camouflage therapie geschikt voor jou! Ik adviseer je om met de juiste camouflageproducten de storende huiddelen minder opvallend te maken.

Dit is te gebruiken gedurende de dag, op het werk of bij sociale gelegenheden, zoals feestjes of recepties.

Indicatie
✓ Brandwonden
✓ Couperose / vaatafwijkingen
✓ Littekens
✓ Tatoeages
✓ Pigmentvlekken
✓ Wijnvlekken
✓ Vitiligo
✓ Donkere kringen onder de ogen
✓ Psoriasis​

Behandeling vanaf 50,00