Persoonlijk plan op maat

Je wilt jezelf het allerbeste geven wat er mogelijk is, met als resultaat een stralende en gezonde huid! Ik help je graag met een persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw wensen in combinatie met de beste behandeltechnieken en producten. Zo ben je altijd verzekerd van een goed advies en mooi resultaat!

Voor thuisgebruik heeft Beautystudio Mooi bij Kim een ruime keuze uit heerlijke verzorgende reinigingen. Deze zijn ook verkrijgbaar in mijn salon, Ik adviseer u graag wat het beste bij uw huid past.

Nieuwste technieken

Ik behandel altijd met de allernieuwste technieken om bijvoorbeeld de aanmaak van collageen te stimuleren, en het bindweefsel te versterken. Of juist de huid sterk te reinigen om acné zo goed mogelijk weg te krijgen.

Bijzondere Technieken & Apparatuur:

✓ ultrasound
✓ hoogfrequent
✓ skin rubber
✓ collageen lichttherapie
✓ plasmalift
✓ microdermabrasie
✓ micro-needling
✓ cryolift
✓ cupping
✓ bindweefselmassage

Gezichtsbehandelingen

Acné behandeling

Bij deze facial staat het behandelen van de aanwezige acne centraal. De huid krijgt een intensieve reiniging, peeling, verwijderen van huidonzuiverheden. Ontstekingen worden eventueel met hoogprequent aangepakt. We sluiten de behandeling af met een ampul en lichttherapie.

Behandeling v.a. € 60,00

Camouflage behandeling

Last van pigment- of wijnvlekken? Last van acne littekens? Of gewoon last van oneffenheden? Dan is camouflage therapie geschikt voor jou! Ik adviseer je om met de juiste camouflageproducten de storende huiddelen minder opvallend te maken.

Dit is te gebruiken gedurende de dag, op het werk of bij sociale gelegenheden, zoals feestjes of recepties.

Indicatie
✓ Brandwonden
✓ Couperose / vaatafwijkingen
✓ Littekens
✓ Tatoeages
✓ Pigmentvlekken
✓ Wijnvlekken
✓ Vitiligo
✓ Donkere kringen onder de ogen
✓ Psoriasis​

Behandeling vanaf € 50,00

DÉCAAR Oxygen Treatment

Tijdens deze behandeling wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Resultaat van deze behandling:

✓ Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
✓ Normaliseert de vochtbalans.
✓ Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
✓ Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
✓ Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
✓ Helpt bij de bloedcirculatie.
✓ Activeert het herstel van de epidermale cellen.
✓ Vermindert roodheid en ontsteking.

Voor welke indicaties is deze behandeling geschikt?

✓ Rimpels en lijnen
✓ Acne & de vette huid
✓ Droge huid
✓ Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
✓ Couperose
✓ Rosacea
✓ Grove poriën

Behandeling € 90,00

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje verwijderd worden.

Het is een manuele exfoliating techniek die direct voor een zachte, soepele en gladde huid zorgt.

Wat doet Dermaplaning?

✓ verwijdert dode huidcellen
✓ verwijdert donsharen
✓ vermindert fijne lijntjes
✓ bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
✓ bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
✓ geeft de huid een GLOW

 

Behandeling € 75,00

Bindweefsel behandeling

Bij de Binddweefselboost wordt de huidstructuur verbetert. Het is een stevige manuele massage die de celvernieuwing activeert.Hierdoor raakt je huid goed doorbloed en krijgt een jonger aanzien. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware een topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen.

Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de cremes die u gebruikt. De huid gaat er jonger en stralend uitzien!

Deze behandeling is geschikt voor:

✓ een verslapte huid
✓ fijne lijntjes
✓ acne littekens
✓ slecht doorbloedde huid,
✓ vale huid.

Behandeling € 75,00

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht, en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen door middel van een diamantkop. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert maar ook de collageenproductie stimuleert. De huid wordt hierdoor strakker en zachter.
De behandeling is geschikt voor een vermoeide en matte huid, verstopte porien, vergrote porien, comdeonen, milia en acne, fijne lijntjes, verouderde huid, acne littekens, pigmentvlekken rokershuid, futloze huid,de door zon beschadigde
huid en vlekkerige huid.

Behandeling € 80,00

Microneedling behandeling

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen – om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie

Deze behandeling werkt op:

✓ huidveroudering
✓ littekens
✓ pigmentvlekken
✓ striae
✓ grove poriën
✓ doffe huid

Microneedling is ook een goede aanvulling na een chirurgische ingreep, voor het verminderen en verzachten van littekens na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, facelift.

Een vergoeding van de verzekering is mogelijk, kijk hier voor de voorwaarden.

Behandeling € 95,00

Ultimate anti-age/relaxbehandeling Esthemax

Esthemax Hydrojelly Mask
Een mooie anti-aging behandeling met het Esthemax Hydrojelly masker, de trend onder de maskers uit Amerika. De maskers zijn de nieuwe generatie peel-off maskers omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Elektrolyten zijn minerale zouten die onze cellen energie geven. Voor iedere huidconditie of huidprobleem is er een Hydrojelly masker. In combinatie met collageen lichttherapie krijgt jouw huid een super boost.

Voor wie is deze behandeling geschikt
Deze behandeling is geschikt voor iedereen die toe is aan een stukje ontspanning en die wil werken op anti-aging.en zijn of haar huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden.

Esthemax Enzyme Peel
De behandeling starten we met het Esthemax Enzyme Peel. Dit is een poeder peeling op basis van papaya enzymen. Het geeft de huid een zachte maar intensieve peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Deze peeling is geschikt voor alle huidsoorten, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Collageen lichttherapie
De collageen lamp zet de huidcellen aan het werk. Het stimuleert o.a. de aanmaak van je collageen.

Behandeling € 85,00

Carboxy CO2 Therapy

Carboxy CO2 Therapy  is een facial dat helemaal “hot” is in Nederland. De Carboxy CO2 facial zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen een half uur ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan.

Wat doet Carboxy CO2 Therapy

Zodra CO2 (koolstofdioxide) wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstoftoevoer is essentieel voor de celstofwisseling. Het is o.a. een krachtige anti-aging therapie.

 

Hoe gaat het de behandeling in zijn werk?

Ik breng eerst een dikke gel aan op de huid en vervolgens leg ik hier een vliesje op. Als deze met elkaar in contact komen voel je dat het gaat bubbelen – knetteren. De huid kan ook wat warmer aan gaan voelen maar dit is volkomen normaal. Na de inwerktijd was ik het masker af en breng een vitamine C serum aan. Dit vitamine C serum is belangrijk om na je behandeling thuis te gebruiken om het resultaat te verlengen. Na de behandeling masseer ik een Caviar Repair in de huid. Deze verjongingsmethode is geschikt om de effecten van veroudering tegen te gaan, vermindert striae, versterkt de effecten van liposuctie en vermindert cellulites.

Koolstofdioxide wordt gebruikt om onderkin, nek, decolleté en de slappe huid van de buik, armen en binnenkant van de dijen te behandelen. In het gezicht de frons rimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, rimpels verzachten.

Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

Behandeling € 90,00

Plasma spots zorgen voor een nieuwe huid

Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 5 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

Triggert de fibroblasten voor een liftend effect

Naar een behandeling met het Be Lifted Plasma apparaat wordt de huid getriggerd om collageen aan te maken. Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen in de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en tevens de huid eromheen. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden. De prachtige resultaten die met het Be Lifted Plasma apparaat bereikt kunnen worden waren tot voor kort onbereikbaar voor schoonheidsspecialistes. Tot nu ! Welkom in de wereld van Be Lifted Plasma.

Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. Een behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden.

Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. Een behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden.

Prijslijst Plasma lift

Huidverstrakking Per sessie

Verwijderen fibromen  v.a. 50,-
Verwijderen pigmentvlekken/ouderdomsvlekken  v.a. 100,-
Bovenoogleden  v.a. 350,-
Onderoogleden  350,-
Kraaienpootjes  300,-
Rimpels bovenlip  v.a 300,-
neuslippenplooi  300,-
Rimpels wangen  v.a. 450,-

Pijnloos rimpels opvullen zonder naalden

Collageen draden zijn de nieuwste beautytrend, overkomen waaien vanuit Azië en nu eindelijk beschikbaar in Nederland. Een baanbrekende technologie waarbij collageen draden worden aangebracht in een rimpel, pijnloos en zonder naalden! De resultaten van deze nieuwe techniek zijn fantastisch: rimpels worden opgevuld en zijn minder diep.

Wat zijn collageen draden?

Collageen draden, ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen. De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten.

Hoe werken collageen draden?

Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.

Veel vrouwen (én mannen) willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen. Dan is deze techniek zeer geschikt! Na de eerste behandeling zijn fijne lijntjes en rimpels al vermindert. De huid ziet er merkbaar steviger uit, rimpels zijn minder diep en de huid heeft meer volume.

Resultaten van collageen draden

✓ Natuurlijke rimpel opvulling
✓ Activeert de cel-vernieuwing
✓ Versterkt de huid barrière
✓ Stimuleert de collageen aanmaak
✓ Helpt lijntjes te verminderen
✓ Liftend en verstrakkend effect
✓ Gehydrateerde, jeugdige uitstraling

Voordelen

✓ Toepasbaar voor alle huidtypes
✓ Zonder naalden rimpels opvullen
✓ Geen bijwerkingen
✓ Pijnloos en zonder downtime

Collageen draden behandeling

De behandeling met collageen draden is volledig pijnloos

Na het reinigen en een lichte peeling gaat we met de dermapen of na dermaplaining  de huid voorbereiden. Hierdoor worden talg en dode huidcellen verwijdert en worden de huidkanalen geopend. Vervolgens brengen wij de draden of treatfill serum aan in de rimpels. De draden worden door middel van een serum via de huidkanalen opgenomen in de huid. In de huid zorgen de ingrediënten in de draden voor collageenstimulatie. Hierdoor worden de rimpels van binnenuit opgevuld en worden rimpels vermindert.

De behandeling sluiten we af onder de collageen-lamp, om de resultaten van deze collageen behandeling te optimaliseren. Afhankelijk van de conditie van de huid kan er ook nog een combinatie gemaakt worden met Carboxi therapie en de pheel lift

Deze behandeling heeft voor het optimale resultaat 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 10-14 dagen. Het resultaat blijft 8 tot 18 maanden zichtbaar, afhankelijk van het onderhoud en levensstijl

Behandeling vanaf € 100,00