Merken

Missie DÉCAAR

Onze missie is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken wij iedere huid weer gezond.

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Filosofie

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn.

Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben. Wij hebben een sterke overtuiging dat dit bijdraagt aan meer geluk, succes en levensvreugde.

Wij ondersteunen deze filosofie door te zorgen voor eerlijke en vakkundige DÉCAAR-specialisten. Met deze filosofie als leidraad, maken wij effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype.

DÉCAAR is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk; de ‘Oxygen Treatment’ en de ‘Algen Peeling’. In 2018 en 2019 werd het behandelaanbood verder uitgebreid met de Deep Phyto Peeling (peel op basis van fruitzuur) en de Renaissance treatment (anti-aging op basis van peptiden en antioxidanten).

DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid wordt bereikt.

 

Alph-h: the Acid Authority

We hebben het gebruik van glycolzuur en andere fruitzuren in de loop van de jaren steeds verder geperfectioneerd en bieden nu een breed scala aan producten met alpha en beta-hydroxy zuren. Door onze unieke formuleringsmethode, waarbij we de meest optimale doseringen en fruitzuurcombinaties combineren met lage pH- waarden, zijn we in staat om onze producten op cellulair niveau te laten werken en de huid vanuit de dieper gelegen huidlagen te corrigeren, stimuleren en perfectioneren. Daarnaast geven we al onze productformules een extra boost door toevoeging van o.a. vitamines, antioxidanten, niacinamide, hyaluronzuur, peptiden en andere voedende en kalmerende ingrediënten.

Wij werken met de krachtigste exfoliërende zuren, waaronder glycol-, melk-, salicyl- en amandelzuur. Zij geven de huid een frisse en gezonde uitstraling omdat zij dode huidcellen losweken, tot diep in de poriën reinigen, de talgproductie normaliseren en oneffenheden en donkere verkleuringen aanpakken. Daarnaast geven zij de cel vernieuwing en collageen aanmaak een boost, wat zorgt voor verbetering van binnenuit. Naast exfoliërende zuren werken we ook met een andere groep ‘zure’ ingrediënten om de huid verder te perfectioneren, waaronder hyaluronzuur, retinol, ascorbinezuur, granactive retinoïde en ferulic acid.

 

Waarom Alpha-H?

Waar zelfs dermatologen 25 jaar geleden nog huiverig waren om te werken met fruitzuren, zijn ze anno nu niet meer weg te denken als het gaat om huidverbetering. En dat is waar het bij Alpha-H om draait. Of het nu gaat om zware acne (zoals bij oprichtster Michelle), hyperpigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes of rimpeltjes, een vale teint, een vermoeide (rokers)huid of littekens: fruitzuren zijn dé sleutel tot huidverbetering. Daarom vormen alpha- en beta hydroxyzuren (AHA’s en BHA’s) als glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur de basis van onze huidverbeterende producten en behandelingen; waarbij glycolzuur onze absolute favoriet is.

Hierdoor zijn onze producten in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering. Alleen een percentage glycolzuur zegt echter niet zoveel. Om te weten hoe sterk een product zal werken en hoe diep het in de huid komt is de pH-waarde net zo bepalend. Zo is een product met 15% glycolzuur en een pH van 4.5 is veel minder sterk dan een product van 5% glycolzuur en een pH van 3. Alpha-H werkt in de producten voor thuisgebruik met doseringen tussen de 5 en 15% glycolzuur en een pH tussen de 2.5 en 3.8. Zo werk je tussen de salonbehandelingen door ook echt met effectieve percentages voor thuisgebruik.

Door te variëren met verschillende fruitzuren, verschillende percentages en verschillende pH-waarden creëren we producten in verschillende sterktes. Hierdoor hebben wij voor elke huid en elk probleem een geschikt product om het huidverbeteringstraject in gang te zetten. En kan er met elke klant stapsgewijs ‘op maat’ worden gewerkt aan (verdere) gewenning en optimaal resultaat.