Merken

DÉCAAR is een modern cosmeceutisch merk, gebaseerd op de uitgebreide ervaring en kennis van vooraanstaande cosmeceutische formuleerders. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’. DÉCAAR brengt deze twee werelden samen voor optimale resultaten in de salon. De producten en behandelingen zijn innovatief, uniek, veilig en zeer effectief.

DÉCAAR

De missie van DÉCAAR is het ontwikkelen van levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen, die niet alleen diverse huidproblemen verbeteren maar ook de kwaliteit van het leven verhogen. Met de kracht van de natuur streven ze ernaar elke huid weer gezond te maken.

DÉCAAR is niet alleen gericht op zichtbare huidverbetering, maar ook op het vergroten van zelfvertrouwen. De focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te zijn, anders te durven zijn en anderen te accepteren. Het merk gelooft dat zelfvertrouwen bijdraagt aan geluk, succes en levensvreugde.

De filosofie wordt ondersteund door het waarborgen van eerlijke en deskundige DÉCAAR-specialisten. Met deze leidraad ontwikkelen ze effectieve producten en behandelingen die zijn afgestemd op diverse huidcondities en -types.

Opgericht in 2017, introduceerde DÉCAAR in datzelfde jaar de ‘Oxygen Treatment’ en de ‘Algen Peeling’. In 2018 en 2019 werd het behandelaanbod uitgebreid met de ‘Deep Phyto Peeling’ (fruitzuurpeeling) en de ‘Renaissance Treatment’ (anti-aging met peptiden en antioxidanten).

Alpha-H onderscheidt zich door de focus op huidverbetering met fruitzuren, waar dermatologen 25 jaar geleden nog terughoudend waren. De kern van Alpha-H draait om de effectiviteit van alpha- en beta-hydroxyzuren (AHA’s en BHA’s) zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur. Deze zuren vormen de basis van hun producten en behandelingen, met glycolzuur als favoriet.

Alpha-H

Alpha-H maakt gebruik van krachtige exfoliërende zuren, zoals glycol-, melk-, salicyl- en amandelzuur, om de huid een verfrissende uitstraling te geven. Deze zuren reinigen diep in de poriën, normaliseren de talgproductie en behandelen oneffenheden en verkleuringen. Daarnaast stimuleren ze celvernieuwing en collageenaanmaak, wat leidt tot verbetering van binnenuit. Het assortiment van Alpha-H omvat niet alleen exfoliërende zuren, maar ook andere ‘zure’ ingrediënten zoals hyaluronzuur, retinol, ascorbinezuur, granactive retinoïde en ferulic acid, voor verdere perfectie van de huid.

De kracht van Alpha-H ligt in het vermogen van de producten om op cellulair niveau te werken en huidverbetering van binnenuit te bevorderen. Naast het percentage glycolzuur is de pH-waarde cruciaal voor de sterkte en dieptewerking van het product. Alpha-H hanteert doseringen tussen 5 en 15% glycolzuur en een pH tussen 2.5 en 3.8 in thuisgebruiksproducten, waardoor de effectiviteit tussen salonbehandelingen behouden blijft.

Dankzij variatie in fruitzuren, percentages en pH-waarden biedt Alpha-H producten van verschillende sterktes, waardoor voor elke huid en elk probleem een geschikt product beschikbaar is. Alpha-H streeft naar een ‘op maat’ aanpak, zodat klanten stapsgewijs kunnen werken aan gewenning en optimale resultaten.