profielfoto lookx 2015

summer 2016 lookxDe nieuwe voorjaarslook 2016 is gelanceerd! Laat je inspireren door de nieuwe kleuren voor aankomend seizoen!

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX is a ‘way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit.

LOOkX stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa, toegepast in de wettelijk hoogst toegestane actieve percentages. Geen enkel product is verdund of opgevuld met vulmiddelen, iets wat maar al te vaak voorkomt in cosmetica. Bovendien zijn de formules dierproefvrij en hypoallergeen.

Maar LOOkX biedt meer: ieder seizoen een nieuwe make-upcollectie, beauty-updates in je mailbox, een magazine vol lifestyle events, culinaire hot spots en reistips. Kortom alles wat het leven niet alleen mooier, maar ook leuker maakt.

balk1

Make-up Treatment LOOkX:

Ik adviseer u graag hoe u zich kunt opmaken voor een mooie natuurlijke dag make-up of  een bijzondere make-up om te stralen op een feestje!

Make-up Workshop LOOkX:

Leuk met vriendinnen, moeders of zussen! Een gezellige leerzame workshop over het aanbrengen van LOOkX make-up, je leert een mooie basis make-up, een avond/feest  make-up en je bent op de hoogte van de laatste trends, door middel van een kleur en huidanalyse kijken we welke kleuren mooi bij je past! Na afloop een leuke goodybag cadeau! Geen kosten aan verbonden vanaf 4 personen.

Bruidsmake-up Treatment LOOkX:

Trouwen…het is 1 van de bijzonderste momenten uit uw leven, en omdat het zo bijzonder is hoort daarbij natuurlijk een mooie make-up geheel afstemt op uw wensen en bruidsjurk. Om tot een perfect resultaat te komen spreken we voorafgaand aan de trouwdag af voor de proef make-up. Op de dag zelf is het ook mogelijk om op locatie de bruids make-up te verzorgen. Een paar dagen van tevoren geef ik uw huid een heerlijke ontspannende relaxbehandeling met aangepast serum, massage en masker. Alles om uw huid op die dag te laten stralen, inclusief verven van de wimpers of de wenkbrauwen.

sfeerafbeelding lookx

balk1

Tarieven:

Avond of Dag Make-up Treatment Lookx:

Bruidsmake-up + proef make-up Lookx + ampul+minigloss Lookx

Bruidsmake-up +Treatment de luxe + wimpers of wenkbrauwen verven

Bruidsmake-up +Treatment de luxe+ wimpers of wenkbrauwen verven+ paraffine handpakking en Shellac Nagels:

€ 17,50

€ 69,50

€ 125,00

€ 150,00

1-1
Nagelstudio Mooi bij Kim
3