Nieuw: Collageen draden

pijnloos rimpels opvullen zonder naalden

Collageen draden zijn de nieuwste beautytrend, overkomen waaien vanuit Azië en nu eindelijk beschikbaar in Nederland. Een baanbrekende technologie waarbij collageen draden worden aangebracht in een rimpel, pijnloos en zonder naalden! De resultaten van deze nieuwe techniek zijn fantastisch: rimpels worden opgevuld en zijn minder diep.

Wat zijn collageen draden?

Collageen draden, ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen. De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten.

 

Hoe werken collageen draden?

Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.

Veel vrouwen (én mannen) willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen. Dan is deze techniek zeer geschikt! Na de eerste behandeling zijn fijne lijntjes en rimpels al vermindert. De huid ziet er merkbaar steviger uit, rimpels zijn minder diep en de huid heeft meer volume.

 

Resultaten van collageen draden
✓ Natuurlijke rimpel opvulling
✓ Activeert de cel-vernieuwing
✓ Versterkt de huid barrière
✓ Stimuleert de collageen aanmaak
✓ Helpt lijntjes te verminderen
✓ Liftend en verstrakkend effect
✓ Gehydrateerde, jeugdige uitstraling

Voordelen
✓ Toepasbaar voor alle huidtypes
✓ Zonder naalden rimpels opvullen
✓ Geen bijwerkingen
✓ Pijnloos en zonder downtime

 

Collageen draden behandeling
De behandeling met collageen draden is volledig pijnloos

Na het reinigen en een lichte peeling gaat we met de dermapen of na dermaplaining  de huid voorbereiden. Hierdoor worden talg en dode huidcellen verwijdert en worden de huidkanalen geopend.

Vervolgens brengen wij de draden of treatfill serum aan in de rimpels. De draden worden door middel van een serum via de huidkanalen opgenomen in de huid. In de huid zorgen de ingrediënten in de draden voor collageenstimulatie. Hierdoor worden de rimpels van binnenuit opgevuld en worden rimpels vermindert.

De behandeling sluiten we af onder de collageen-lamp, om de resultaten van deze collageen behandeling te optimaliseren.

Afhankelijk van de conditie van de huid kan er ook nog een combinatie gemaakt worden met Carboxi therapie en de pheel lift

Deze behandeling heeft voor het optimale resultaat 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 10-14 dagen. Het resultaat blijft 8 tot 18 maanden zichtbaar, afhankelijk van het onderhoud en levensstijl

behandeling vanaf 125,00