Een frisse nieuwe huid na je peeling

Een frisse nieuwe huid na je peeling

Bij een peeling wordt de opperhuid geëxfolieerd en worden de dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid zich snel weer gaat vernieuwen. Een peeling is zeer geschikt om huidproblemen te behandelen, omdat deze de huid dieper aanpakt dan een ‘gewone’ gezichtsbehandeling.

Voor wie?
Een peeling is geschikt voor elke huid. Door de verschillende producten en ingrediënten is er altijd wel een passende peeling. Vooral bij acne, pigmentvlekken of littekens (vaak veroorzaakt door acne) in het gezicht, is een peeling zeer effectief. Maar ook voor rosacea of een zeer gevoelige huid.

Wanneer kies je voor een kuur?
Een peelingkuur kan worden ingezet als je gericht wilt werken aan bepaalde huidproblemen. De tijd tussen de behandelingen is 2 tot 3 weken en de peelings wordt op basis van jouw huid gekozen. De hoeveelheid peelings die nodig is om een huidprobleem aan te pakken is afhankelijk van de soort en ernst van het huidprobleem.

Alpha-H Pro X Peel

Een Krachtige peeling op basis van 30% glycolzuur, hyaluronzuur en botanische extracten. Dit heeft een verjongend effect op een rijpe en verslapte huid. De hyaluronzuur en botanische extracten worden diep  in de huid gebracht door het glycolzuur. De huid blijft langdurig gehydrateerd door het hyaluronzuur en gekalmeerd door de botanische extracten. Een echte oppepper!

Geschikt voor

✓ Verminderen en/of vervagen van rimpels
✓ Acne
✓ Littekens
✓ Pigmentatie problemen
✓ Opfrissen van de huid
✓ Versnelde vorm van huidvernieuwing.

Behandeling €87,50
Kuur (3 behandelingen) €230,00

Alpha-H precision peel

Een Krachtige peeling op basis van 20% salicylzuur, 10% amandelzuur, 10% melkzuur. Peeling gericht op de aanpak van diepere lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, grove poriën en een hoge talgproductie.

Geschikt voor:

✓ Verminderen en/of vervagen van rimpels
✓ Beschadigingen door zonlicht
✓ Acne
✓ Littekens,
✓ Oppervlakkige pigmentatie problemen
✓ Frissere, egalere, gepigmenteerde huid

Behandeling €87,50
Kuur (3 behandelingen) €230,00

Alpha-H CHA peel treatment

Een krachtige peeling op basis van 50% meervoudige zuren, 30% glycolzuur,18% salicylzuul, 2% melkzuur. Behandeling gericht op de aanpak van lijntjes en rimpels en hyperpigmentatie. Een zeer sterke peeling.

Geschikt voor:

✓ Moeilijk te behandelen pigment
✓ Diepe rimpels/ huidveroudering
✓ Elastose (verslapping)
✓ (Acne)littekens
✓ Zonschade

Behandeling €87,50
Kuur (3 behandelingen) €230,00

DECAAR Algenpeeling

De Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon (hiermee wordt er uit onderliggende lagen zuurstof aangetrokken). De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose.

Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

 

Geschikt voor:

✓ Rimpels en lijnen
✓ Acne & de vette huid
✓ Droge huid
✓ Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
✓ Couperose
✓ Rosacea
✓ Littekens
✓ Grove poriën.

Behandeling €87,50
Kuur (3 behandelingen) €230,00

DÉCAAR Deep Phyto peeling

De Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Geschikt voor:

✓ Door de zon beschadigde huid
✓ Oppervlakkige pigmentvlekken
✓ Rimpels en lijnen
✓ Rokershuid
✓ Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans
✓ Acne & (acne) littekens

Behandeling €87,50
Kuur (3 behandelingen) €230,00

DÉCAAR Oxygen Treatment

Tijdens de Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Geschikt voor:

✓ Rimpels en lijnen
✓ Acne & de vette huid
✓ Droge huid
✓ Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
✓ Couperose
✓ Rosacea
✓ Grove poriën

Behandeling €75,00

DÉCAAR hot peptide behandeling

De hot peptide behandeling is een schoonheidsbehandeling die volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De behandeling kan in sterkte worden aangepast, waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

Behandeling €87,50