Plasma spots zorgen voor een nieuwe huid

Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 5 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

Triggert de fibroblasten voor een liftend effect

Naar een behandeling met het Be Lifted Plasma apparaat wordt de huid getriggerd om collageen aan te maken. Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen in de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en tevens de huid eromheen. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden. De prachtige resultaten die met het Be Lifted Plasma apparaat bereikt kunnen worden waren tot voor kort onbereikbaar voor schoonheidsspecialistes. Tot nu ! Welkom in de wereld van Be Lifted Plasma.

Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. Een behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden.

Huidverstrakking Per sessie

Verwijderen fibromen v.a. 50,-
Verwijderen pigmentvlekken/ouderdomsvlekken v.a. 100,-
Bovenoogleden v.a. 325,-
Onderoogleden 325,-
Kraaienpootjes 275,-
Rimpels bovenlip v.a 300,-
neuslippenplooi 350,-
Rimpels wangen v.a. 400,-