Gevoelige huidjanssen produkten rozeBeauty 1

De gevoelige huid is vaak dun en fijn van structuur en reageert sneller op prikkels dan normaal. De gevoelige huid wordt gemakkelijk rood en snel vlekkerig. Andere kenmerken zijn irritaties, schrale plekjes, schilfers, vochtblaasjes en een verhoogde kans op eczeem. Het niet tijdig behandelen levert blijvende schade op van de huidcellen en dit kan leiden tot voortijdige veroudering.

Een gevoelige huid kun je het beste verzorgen met een crème voor de gevoelige huid, omdat steeds meer mensen last hebben zijn veel huidverzorgende crèmes speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige en allergische huid . Wij hebben allemaal wel eens last van een droge huid, maar een erg droge, gevoelige huid schilfert en jeukt. Is de huid erg droog en gevoelig, dan is een verzachtende en beschermende crème de beste verzorging. Janssen cosmeceuticals hebben een speciale lijn ontwikkeld: De sensitive lijn is uitermate geschikt om de geirriteerde huid te herstellen en weer terug in balans te brengen.

balk1

Tarief:


 

Een zachte hydraterende behandeling waarbij elke vorm van irritatie zal worden uitgesloten, de huid wordt behandelt met natuurlijke producten die hypoallergeen zijn.

De compresdoeken  worden aangepast, deze zijn speciaal geschikt voor de gevoelige huid en voelen aan als een weldaad door de zachtheid.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van Boule Freezers die de huid herstellen. Dit zorgt tevens voor de versteviging van verslapt bindweefsel en verdiept de werking van cosmetica.

€49,50


 

boulefreezer

balk1
1-1
Nagelstudio Mooi bij Kim
3