Ecuri-Microdermabrasie

Ecuri-Microdermabrasie gebeurt met veilige aluminium oxide kristallen die onder vacuüm de huid slijpen. Dit is een zachte en veilige behandeling waarbij de dode huidcellen verwijderd worden. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen doordat de basale cellaag nieuwe, jonge en gezonde cellen zal vormen.

Het speciale mondstuk is zo gevormd dat de huid licht naar binnen wordt gebogen en stevig wordt “gekneed”. Deze speciale massage resulteert in een gecontroleerde zeer lichte, ongevaarlijke micro-beschadiging van de lederhuid. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van deze huidlaag, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de fibroblasten tot de vorming van collageen en elastane vezels. De huid hersteld en regeneerd zichzelf als het ware van binnen uit. Het weefsel wordt zichtbaar strakker en steviger en het resultaat houdt aan.

Ecuri-Microdermabrasie is eveneens heel geschikt voor de onzuivere huid en acné littekens
. Niet alleen geeft het de grauwe hoornlaag een heldere frisse en matte tint, het opent ook verstopte poriën. Comedonen en Milia’s kunnen makkelijk worden verwijderd.

balk1

Gebruik van Boulefreezers

Als extra boost en herstel van de huid maak ik  na de behandeling gebruik van de boulefreezers.

Doordat de  gekoelde bol op een warme huid wordt geplaatst, ontstaat een thermische uitwisseling. Immers, het lichaam wil het koude gebied zo snel mogelijk vervangen door warme, waardoor een versnelde bloedsomloop ontstaat. Voor dit proces wordt er een serum aangebracht, deze wordt hierdoor veel intensiever opgenomen.
Het verstevigt verslapt bindweefsel en kalmeert de huid.

Boule freezers maken gebruik van het eeuwenoude principe waarbij kou (cryo-therapie) de huid op diverse manieren kan vitaliseren en kalmeren, of waarbij spieren kunnen worden verlicht en zwellingen kunnen worden verminderd.

balk1

Toepassingen:

 • huidverjonging
 • stimuleert de werking van fibroblasten
 • bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels
 • werkt tegen pigmentstoringen
 • egaliseert de huidskleur
 • tegen donkere kringen en verslapping
 • vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • verbetert de bloedcirculatie
 • tegen striae
 • reinigt de huid
 • maakt de huid gladder
 • verwijdert dode huidcellen
 • reinigt verstopte poriën
 • tegen grove poriën
 • vermindering van littekens
balk1

Na de behandeling:

Je ziet direct na een Ecuri Microdermabrasie behandeling dat je huid intensief behandeld is. Na de behandeling is het van belang om je huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid ziet er licht rood tot roze uit, heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot twee dagen na de behandeling een goede doorbloeding vertonen.

De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Met een fijne scrub, kan je deze schilfertjes verwijderen. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt gedurende de eerste dagen door afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de Ecuri Microdermabrasie behandeling.

Verzorging thuis:

Bescherm je huid na de Ecuri Microdermabrasie behandelingen met een creme van tenminste SPF 30 met UVA en UVB bescherming.

Aantal behandelingen:

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die je zelf voor ogen hebt.

De basiskuur van 3 x wordt meestal binnen 4 tot 6 weken afgerond. Daarna kan je het normale onderhoudsritme van microdermabrasie behandelingen oppakken van 1 x in de 6 a 8 weken.

Microdermabrasie kan ook als onderdeel toegevoegd worden aan een treatment behandeling.

Tarieven:

Microdermabrasie intensief met Janssen en cryothrapie:

Microdermabrasie als extra onderdeel van een treatment:

Kuur Microdermabrasie:

€ 69,50

€ 10,00

€ 175,00

1-1
Nagelstudio Mooi bij Kim
3