Ontspannen, verlichtend, een moment voor jezelf…

balk1

Ontspanningsmassage/sportmassage:

Deze massages stimuleren de ontspanning van de weefsels voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaap problemen) worden verzacht.

Cuppingmassage lichaam

De nieuwe manier van masseren! Deze massage wordt gedaan met Bellbaci siliconen vacuum cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuum. Dit heeft een geweldige ontspannende en helende werking. Door deze techniek kan overtollig vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en maakt het verklevingen los. Het bindweefsel wordt gelift, en de bloedtoevoer wordt gestimuleerd naar de stagnerende spieren en huid.

Cellulite

De behandeling is gericht op een betere doorbloeding, versteviging van de huid en het ontgiften van het lichaam. Verklevingen (Cellulite) worden losgemaakt door deze intensieve bindweefselmassage! U ziet het verschil al na enkele behandelingen.

De Cups zijn ook verkrijgbaar voor thuis! Voor een optimale ondersteuning naast je behandeling en sneller resultaat. Bellabaci Body Set: 37,95

Hotstonemassage

Hotstone massage therapie is een ontspannende en weldadige massage waarvan de warmte door de stenen diep in het lichaam doordringen.

Voetreflextherapie

Door middel van een ontspannende voetreflex massage kunt u bepaalde energie verbindingen, andere lichaamsdelen, organen en klieren in hun functie beïnvloeden  en weer in evenwicht brengen.

bellabaci 2

 

.

tarieven

balk1

Ontspanningsmassage/sportmassage

Ontspanningsmassage/sportmassage

Hotstonemassage

Hotstonemassage

Voetreflextherapie

Cuppingmassage Lichaam

Cellulite behandeling Los

Cellulite kuur 10 behandelingen

30 minuten

60 minuten

30 minuten

60 minuten

45 minuten

60 minuten

30 minuten

30 minuten

€ 25,00

€ 45,00

€ 27,50

€ 45,00

€ 40,00

€45,00

€30,00

€275,00

balk1
1-1
Nagelstudio Mooi bij Kim
3