Camouflagetherapie

Sommige huidaandoeningen gaan gepaard met kleurverschillen in de huid, camouflage therapie kan de uitkomst bieden. Camouflage zorgt ervoor dat de aandoening minder opvalt. Het zorgt er niet voor dat de aandoening verbetert of geneest. Er wordt gebruik gemaakt van camouflagecrèmes van DermaColor. Deze bevatten veel meer pigmenten (40-50% pigmenten) dan de foundations die verkrijgbaar zijn in de drogisterijen (10-15% pigmenten). Hierdoor wordt een dekkend effect bereikt. DermaColor is geschikt voor alle huidtypes en kan waterbestendig en veegvast worden gemaakt.

Wanneer de gangbare make-up te weinig dekkend en de traditionele DermaColor te sterk dekkend is, biedt de Foundation Cream van DermaColor Light uitkomst. Deze is speciaal ontwikkeld om de ruimte tussen make-up en camouflage op te vullen. DermaColor Light bevat ingrediënten die voor een uitstekende verdraagzaamheid van de huid zorgen. Na het gebruik van de Setting Powder over de Foundation Cream is de camouflage langer houdbaar en watervast. De Foundation Cream bevat een zonnebeschermingsfactor SPF 12.

balk1

Camouflagetherapie kan worden toegepast bij:

    • Vitiligo: pigmentafwijking
    • Littekens: beschadiging van de huid
    • Couperose: adertjes op de wangen en neus
    • Wijnvlekken: uitgezette bloedvaten in de huid
    • Brandwonden: beschadiging van de huid door verbranding

Tijdens de behandeling wordt de juiste kleur gezocht. Dit is de kleur die het dichts in de buurt komt van uw eigen huidskleur.

Vergoeding mogelijk, Check uw zorgverzekeraar!

Ik leer u hoe u zichzelf zo mooi mogelijk kunt camoufleren met het merk Dermacolor. Het kan éénmalig zijn voor bv, het wegwerken van een tattoo of voor het dagelijks wegwerken van wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose en brandwonden.

Tarief: vanaf €24,50

balk1
1-1
Nagelstudio Mooi bij Kim
3