Permanente Make-up

Permanent make-up is dé manier om er perfect uit te zien voor een langere periode. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanent make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie 1 tot 3 jaar mooi. Daarna kunt u de pmu laten opfrissen!

Door de wenkbrauwen en ogen meer accent te geven wordt het gezicht sprekender waardoor u altijd een verzorgd uiterlijk heeft. Blijft gewone make-up niet goed zitten en heeft u weinig tijd of geen zin om uzelf op te maken? Dan is Permanente make-up de perfecte oplossing. Dit geldt ook voor mensen die veel aan sport doen of een allergie hebben voor gewone make up.

balk1

Mooi bij kim werkt o.a met de Derma Medical I van Ecuri Cosmetics

De Derma Medical I is een geavanceerde Permanent Make-up apparaat. Het is een kunststukje van technische innovatie. Hightech computer programmeertechniek, medische fijnmechanica en ‘intercooling’ koelingtechniek zijn hier op knappe wijze geïntegreerd in één apparaat.

 • absoluteToppigmenten van Academie, Irma Hulscher
 • opleiding genoten bij Ecuri Cosmetics
 • master classes bij Irma Hulscher
 • door jarenlange ervaring in het zetten van pmu bent verzekert van een deskundig advies
 • beautystudio Mooi bij kim is aangesloten bij de GGD
 • er wordt gewerkt volgens de verplicht gestelde hygiëne eisen van het LCHV

Beautystudio Mooi bij Kim is gespecialiseerd in:

 • correcties van verkeerd gezette pmu
 • hairstrokes
 • eyeliner
 • pmu voor chemotherapie
 • pmu bij alopecia
 • schaduwtechniek voor een natuurlijke opvulling van de wenkbrauw

De behandeling:

Ik doe alle nieuwe pigmentaties in drie sessies. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met emla crème begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Emla crème kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. De wenkbrauwen kunt u een kwartier van tevoren insmeren. De ogen verdoof ik in de salon.

Nazorginstructie:

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt na verzorgingsproducten voor thuis. Tevens dient u de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

Advies:

Ik adviseer u graag vrijblijvend in een intakegesprek welke vorm en kleur het beste bij u gezicht, huid en haarkleur past. Hieronder ziet een aantal voorbeelden van mijn werk. Graag tot ziens!

Verschillende technieken die gebruikt worden bij Mooi bij Kim.

Wenkbrauwen hairstroke techniek:

Hairstroke geeft het effect van natuurlijk ogende wenkbrauwen. Bij deze techniek worden hele fijne haartjes getekend. Het lijkt net op de structuur van u eigen wenkbrauwen. Haast niet van echt te onderscheiden.

Wenkbrauwen schaduw techniek:

Met deze methode word er een schaduw achter uw eigen wenkbrauw gezet. Deze techniek geeft wel een compacter effect. Het is vergelijkbaar met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder heeft aangebracht.

Infraliner:

De infraliner is de meest natuurlijke variant van alle eyeliners. Met deze techniek word er alleen pigment aan gebracht tussen de wimpers. Dit geeft het effect alsof u een vollere wimper aanzet heeft.

Eyeliner:

Bij de eyeliner word er een heel strak lijntje getrokken die net wat meer effect geeft als de infraliner. Als u zelf al volle wimpers heeft, is de eyeliner een absolute aanrader.

Graficliner:

Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die elke dag een brede eyeliner tekenen.

Correcties:

Indien u Permanente Make-up heeft die niet naar uw zin is, of veel te donker is uitgevallen is er veel mogelijk met kleurcorrecties. Echter, er zijn gevallen waarbij wij ik u adviseer het te laten verwijderen met laser. Ecuri Cosmetics is hierin gespecialiseerd.

Opfrissen:

Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.

Tarieven

Wenkbrauwen hairstroke techniek

Wenkbrauwen schaduw techniek

Microblading Phibrows mesjestechniek


Infraliner boven of onder, intensiveren wimperrand

Infraliner boven en onder, intensiveren wimperrand

Eyeliner boven of onder

Eyeliner boven en onder

Graficliner boven of onder

Graficliner boven en onder


Jaarlijks opfrissen ogen per onderdeel

Jaarlijks opfrissen wenkbrauwen

Opfrissen nieuwe klant ogen per onderdeel

Opfrissen nieuwe klant wenkbrauwen

Correctiebehandeling

€ 295,00

€ 295,00

€ 295,00


€ 150,00

€ 275,00

€ 160,00

€ 295,00

€ 160,00

€ 295,00


€ 75,00

€ 99,00

€ 100,00

€ 125,00

€150,00

balk1
1-1
Nagelstudio Mooi bij Kim
3